Medbringertruck

SDL leverer gods med medbringertruck over hele Danmark. En del af vores lastbiler har medbringertruck monteret, og det betyder, at vi nemt kan levere på begrænset plads. Hos både erhverv og private.

Sikker og fleksibel levering

Levering af lastbil med medbringertruck er godt til gods, som kræver lidt mere end almindelig transport fra A til B. Hos SDL tilbyder vi løsninger, som ikke går udover standard transportbehov i hele Danmark, og vores levering med lastbil og medbringertruck er et ideelt eksempel på dette. 

Vores medbringertruck gør leveringen fleksibel, effektiv og ikke mindst sikker.

SDL’s lastbiler med medbringertruck giver mange fordele:

  • Præcis levering. Godset kan læses af på nøjagtig anvist plads, som I har angivet.
  • Perfekt til begrænset plads. Dette gælder fx. byggepladser, baggårde, landbrug, p-kældre eller private ejendomme. 
  • Fleksibilitet. Levering er ikke afhængig af grej eller truck hos modtageren.

Book leverance af lastbil med truck

Når din virksomhed har brug for levering af lastbil med truck, bestiller du det nemt i vores online bookingsystem.

I bookingsystemet klikker du medbringertruck af og noterer nærmere bestemt sted. Så sørger vi for, at vores chauffør ved besked om, at godset skal leveres med medbringertruck.

Lastbil med medbringertruck fra SDL

God til levering på adresser med begrænset plads

Medbringertrucks - gør det nemt at læsse af på adressen

Der kan opstå situationer, hvor en medbringertruck er nødvendig for at kunne levere til det givne leveringssted. I visse tilfælde kan din virksomhed levere varer til private adresser, hvor der oftest ikke er tilstrækkeligt udstyr til rådighed for at kunne håndtere aflæsningen. 

I andre tilfælde er det en ekstra service, som gør det lettere for modtageren, da de ikke skal bekymre sig om at arrangere aflæsning eller have det nødvendige udstyr til rådighed. Når Schou-Danielsen Logistik ankommer til leveringsstedet sørger vores chauffører for, at godset bliver håndteret forsigtigt og forsvarligt læsset af, som giver dig tryghed for sikker levering helt fremme ved slutbrugeren. 

Book en lastbil med medbringer truck til gods der skal afleveres på trang plads

Hvornår har du brug for en lastbil med truck?

Der kan opstå flere scenarier, hvor brugen af en medbringertruck kan være den afgørende del for en succesfuld levering. Hvis dit erhvervsgods fylder mere end forventet, og kan ikke leveres med en liftbil, er det derfor oplagt at vælge en medbringertruck. Det er også ideelt, når godset skal leveres til steder, som ikke er let tilgængelige og hvor pladsen er begrænset. Dette gælder steder med generelt steder med ujævnt terræn, og smalle adgangsveje som gør det vanskeligt for traditionelle lastbiler at køre igennem. Her kan der bl.a. være tale om byggepladser, baggårde, landbrug, p-kældre eller private ejendomme.

Book leverance af lastbiler med medbringertruck

Når din virksomhed har brug for levering af lastbil med medbringertruck, bestiller du det nemt gennem vores online bookingsystem

I vores bookingsystem kan du vælge medbringertruck som en mulighed og specificere det nøjagtige leveringssted. Vores system sikrer, at vores chauffører får alle de nødvendige oplysninger, så de kan udføre levering effektivt og præcist. Ved at vælge SDL’s online system kan du også nemt administrere og spore leveringen, hvilket giver dig fuld kontrol og overblik over dine leveringer. 

SDL er din pålidelige partner inden for kurérkørsel og andre specialiserede leveringsløsninger. Vores dedikerede og hårdtarbejdende team yder en ekstra indsats for at sikre, at dine varer når til destinationen sikkert og ikke mindst til tiden. Uanset hvor komplekse dine behov for din levering er, står vi altid klar til at levere de bedst mulige løsninger, for at opfylde dine krav. Kontakt os i dag for at høre mere om tjenesterne og mulighederne for medbringertrucks, og hvordan vi kan være behjælpelige med at optimere din logistik og leveringsproces.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Send navn og nummer, og vi kontakter dig snarest.
Leave this field blank
+
SDL må opbevare og behandle mine informationer. Jeg accepterer hermed SDL's privatlivspolitik, samt at SDL må kontakte mig.