MERE END TRANSPORT...

​  

​            70 22 44 55

​            sdl@sdl.dk

​            Login

Mere end transport​

Vi lever op til vores slogan hver dag

SDL arbejder hver dag for at udvikle nye service- og logistikydelser, der gør din dagligdag:

  • Lettere og enklere
  • Mere effektiv
  • Mere digital

Vi hjælper også gerne dig med ”mere end transport”!

​​

Kunde cases:

Odense Palledepot

Vi har en meget åben dialog og et åbent samarbejde, hvor vi altid finder en løsning, også når akutte udfordringer opstå. Vi er hinandens succeser, og det lykkedes kun, hvis man er knivskarp på sine kompetencer, og det er SDL.

Erik Henriksen (indehaver)

Living In Style, Odense

”Chaufføren kom og gav hånd, præsenterede sig og bød mig velkommen hos SDL. Det har jeg aldrig oplevet før. Min dagligdag er blevet mere effektiv med bl.a. simpel online booking og sporing fra afhentning til levering.”

Kim Nielsen (indehaver)


Læs om flere SDL-fordele her

SDL’s medarbejdere i bilerne og i administrationen er dagligt i dialog med vores kunder for at udvikle nye services og logistikydelser samt yde rådgivning på mange fronter. Fx er import- og eksportservices til og fra hele Europa samt vort SMS- og mailservice startet op på baggrund af kundeønsker.

Vi har integreret vores IT-løsninger hos flere af vores kunder – ring og hør, hvordan vi kan integrere dit ERP-system og gøre din dagligdag mere effektiv. Vi har desuden udviklet et regneark med en priskalkulator, der dagligt bruges af vores kunder. Savner du logstikydelser, services eller har du ideer til at udvikle nye logistik ydelser, så lad os tage en snak om mulighederne.

RING MIG OP

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld vores nyhedsbrev​

SDL - Schou-Danielsen Logistik A/S
Rolundvej 31, 5260 Odense S

​CVR: 35234470

​Telefon: 70 22 44 55
E-mail: sdl@sdl.dk