Et transportfirma med tid til dig

Når du vælger Schou Danielsen Logistik A/S (SDL), får du ‘mere end transport’. Når dine varer skal transporteres fra A til B, får du en forlænget arm helt frem til din kunde – for hos Schou Danielsen Logistik leverer vi ’mere end transport’.

Et transportfirma, som er mere end transport

’Mere end transport’ – det har altid været vores slogan. Vi ved nemlig, at transport handler om mere end at køre lige ud ad landevejen: Der kan ske mange ting, før dit gods afhentes og undervejs i processen. Fremme hos modtageren skal dit gods læsses forsvarligt og sikkert af. Hos Schou Danielsen Logistik er vi med dig hele vejen – vi følger dit gods helt til dørs. Derfor siger vi, at vi leverer ’mere end transport’.

Logistik og transport til jeres behov

Hos Schou-Danielsen Logistik forstår vi vigtigheden af at levere varer til tiden og uden skader. Vi har i mere end 10 år hjulpet mange forskellige kunder med netop deres logistik og transport. Derfor anerkender vi, at ingen virksomheder er ens, og vi skræddersyer derfor en præcis logistikløsning til jeres behov.

Gennem god og effektiv rådgivning sætter vi os ind i jeres transportbehov, og ud fra rådgivningen finder vi den bedste logistikløsning til jer. Vi rådgiver om alt inden for transporten af varer – lige fra emballeringen til pakningen af varer på paller. Vores store erfaring og forskellige kundecases gør Schou Danielsen til din foretrukne logistik- og transportpartner. Vi har erfaring med alt fra levende hækplanter til specialbyggede vinduespartier.

Schou Danielsen Logistik leverer service hele vejen i mål

I vores online bookingsystem er det nemt at bestille den service, du har behov for til din transport. Alt fra ekstra tidlig levering til medbringertruck. Farligt transport klarer vi også.

Levering til tiden er vores daglige succeskriterie. Derfor overvåger vi alle jeres forsendelser fra start til slut. Skulle der mod forventning opstå bump på vejen, følger vi op på det, indtil udfordringen er løst.

Hos Schou Danielsen er du ikke bare et nummer i køen. Vi bestræber os altid på at levere pålidelig og effektiv service. Men havner du i en situation, hvor der er akut behov for fragt, er vi kun et opkald væk. Du får fat i en SDL-medarbejder, der hjælper dig med at løse problemerne hurtigst muligt.

Kontakt os og hør mere

Schou Danielsen Logistik kører for alle virksomheder, store som små. Tid til dig, løbende dialog og vilje til at lykkes er vores særkende som transportfirma. Kontakt os og fortæl os om dit fragtbehov og hør, hvad vi kan gøre for dig. 

Book din transport

Kontakt SDL for bestillingen af transport.

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, er SDL’s medarbejdere altid klar med kyndig rådgivning.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Send navn og nummer, og vi kontakter dig snarest.
Leave this field blank
+
SDL må opbevare og behandle mine informationer. Jeg accepterer hermed SDL's privatlivspolitik, samt at SDL må kontakte mig.