Et transportfirma med tid til dig

Når du vælger Schou Danielsen Logistik, får du mere end transport af dine varer fra A til B. Du får en forlænget arm helt frem til din kunde – for hos SDL leverer vi ’mere end transport’.

Mere end transport

’Mere end transport’ – det har været vores slogan i mange år. Vi ved nemlig, at transport handler om mere end kørsel ud ad lige motorvej: Der sker mange ting før dit gods afhentes. Der kan opstå ting undervejs. Og fremme hos modtageren skal dit gods læsses forsvarligt og sikkert af.

Hos Schou Danielsen Logistik er vi med dig hele vejen – vi følger dit gods helt til dørs. Derfor siger vi, at vi leverer ’mere end transport’.

Logistik til dit behov

Din troværdighed som leverandør afhænger i høj grad af, at du leverer til tiden. Og at dit gods leveres uden skader. Du har brug for at få distribueret dine varer effektivt og uden fejl.

Stabil og sikker levering starter med god rådgivning, hvor vi sætter os ind i dit transportbehov og finder den bedste logistikløsning. Vi rådgiver dig også om god emballering. Fx hvis dine varer stiller særlige krav eller er svære at transportere. SDL har erfaring med alt fra levende hækplanter til specialbyggede vinduespartier.

Service hele vejen i mål

I vores online bookingsystem kan du nemt bestille den service, du har behov for til din transport. Alt fra ekstra tidlig levering til medbringertruck. Farlig transport klarer vi også.

Levering til tiden er vores daglige succeskriterie. Derfor overvåger vi alle vores transporter fra start til slut. Skulle der mod forventning opstå bump på vejen, så følger vi op på din forsendelse.

Hos SDL er du ikke bare et nummer i køen. Vi er kendt for vores ”fiksermentalitet”. Hvis du havner i en situation, hvor der akut behov for fragt, er vi kun et opkald væk. Du får fat i en SDL-medarbejder, der hjælper dig med at løse problemerne hurtigst muligt.

Få mere end transport

SDL kører for alle erhvervsvirksomheder, store som små. Tid til dig, løbende dialog og vilje til at lykkes er vores særkende som transportfirma.

Fortæl os om dit fragtbehov og hør, hvad vi kan gøre for dig. Ring til salgsdirektør Jens Fosvig:  20 24 36 05.

Book din transport

Kontakt SDL for bestillingen af transport.

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, er SDL’s medarbejdere altid klar til med kyndig rådgivning.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Send navn og nummer, og vi kontakter dig snarest.
Leave this field blank
+
SDL må opbevare og behandle mine informationer. Jeg accepterer hermed SDL's privatlivspolitik, samt at SDL må kontakte mig.