Booking

Som virksomhed kan du booke din transport hos SDL ved at ringe til os +45 70 22 44 55. Eller ved at gøre det online, det er både nemt og hurtigt

Gratis online bookingsystem

Schou-Danielsen Logistik tilbyder et gratis bookingsystem, som du logger på via vores hjemmeside. Bookingsystemet, Online Book, gemmer alle virksomhedens oplysninger og gør det nemt at booke fra gang til gang.

Kom i gang med at bestille online. Kontakt os og få brugernavn, password og brugervejledning.

Track n’ Trace – følg dit gods hele vejen

Vores bookingsystem indeholder også Track ’n Trace.  Via systemet udskriver du en label, som indeholder en stregkode. Labelen scanner vi mange gange i løbet af transporten, og på den måde kan du følge dit gods fra afhentning til levering.

Transport booking

Bestil nemt ekstra ydelser. Blandt andet:

 • Flexlevering
  Når du vælger flexlevering, giver du os lov til at stille godset uden kvittering hos modtager. Vi tager i stedet et billede af godset på modtageradressen.
 • SMS- og mailadvisering
  En gratis service som mange kunder benytter. Fx ved levering til private, til byggepladser eller til større lagre. Modtageren får et link på sms eller mail, når du har booket godset til SDL. Via linket kan din kunde følge godset hele vejen fra start til slut.
 • Farligt gods
  Vores gratis bookingsystem har hele kataloget af UN-numre, så du hurtigt kan booke farligt gods. Læs mere om farligt gods her.
 • Tidlig levering – Delivery on time (DOT)
  Vi leverer dag til dag over hele Danmark. Har du brug for ekstra tidlig levering dvs. mellem kl. 7 og 9 eller kl. 7 og 12, koster det et fast tillæg oveni fragtprisen.
 • Medbringertruck
  Skal dit gods leveres et sted, der ikke er så fremkommeligt, så er det nemt at bestille lastbil med medbringertruck i Online Book. Læs mere om medbringertruck her.

Integration af transport-booking i ERP

Når du vælger SDL som din transportpartner, har du mulighed for at få integreret vores bookingsystem i dit ERP-system. Det har vi flere kunder, som benytter sig af.

Dine medarbejdere slipper for at taste en række oplysninger hver gang. Og der kan trækkes oplysninger direkte fra dit ERP-system over i bookingsystemet.

Ring og hør, hvordan vi kan integrere booking i dit ERP-system og gøre den daglige bestilling af fragt mere effektiv.

Booking via Consignor/N’shift og Shipmondo

Consignor/N’shift og Shipmondo er et online bookingsystem, som nogle transportører og kunder benytter sig af. SDL har også en transportørprofil hos N’shift og Shipmondo.

Track’n Trace

Via vores Track’n Trace-service kan du spore din gods. Både på fragtbrevsnummer og referencenummer.

Mangler du en særlig logstikydelse?

Eller stiller dit gods særlige krav til transport?

Lad os tage en snak om mulighederne. Ring til  70 22 44 55.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Send navn og nummer, og vi kontakter dig snarest.
Leave this field blank
+
SDL må opbevare og behandle mine informationer. Jeg accepterer hermed SDL's privatlivspolitik, samt at SDL må kontakte mig.