Prisforespørgsel

Opdag vores prispakker og anmod om en skræddersyet pris i dag

Ønsker du en pris fra et transportfirma, som har tid til dig? Så står Schou-Danielsen Logistik A/S klar til at hjælpe dig – for vi er mere end transport. Vi specialiserer os i alt lige fra kurerkørsel med her og nu levering, transport af gods fra dag til dag, transport af farligt gods og transport af lastbil med medbringertruck. Ved at udfylde formularen nederst på siden, så opretter du en prisforespørgsel, så vi kan skræddersy det bedste tilbud til dig.

Kurerkørsel med her og nu levering

SDL Express er en del af Schou-Danielsen Logistik A/S, som er en landsdækkende kurer, der kan levere hastetransport af dine pakker og dit stykgods i hele Danmark. Vi servicerer alle typer af kunder hver dag – hele døgnet – året rundt. 

Med SDL Express får du; 

 • Nem bestilling af kurerservice
 • Hastelevering af pakker og gods
 • Direkte leveringer uden omlæsning 

Skal det gå hurtigt? Så er SDL Express din løsning. Eller kan det vente en dag eller to? Så find mere information omkring transport af gods med dag-til-dag levering.

Du kan altid læse mere om vores kurerkørsel her

Priser for kurerkørsel 

SDL Express
SDL vil give kunderne en god oplevelse og vi er mere end transport

Transport af gods med dag-til-dag levering

Schou-Danielsen Logistik A/S transporterer pakker, stykgods og pakker for erhvervsvirksomheder. Med udgangspunkt i Odense leverer vi fra dag til dag i hele Danmark til både virksomheder og private. Vi kan håndtere alt fra hel-og halvlæs, tungt gods og langgods. Find mere information om transport af gods med dag-til-dag levering her

Skal dine varer leveres på en adresse med begrænset plads, så find mere information under transport med lastbil med medbringertruck. 

Med SDL transportfirma får du;

 • Nem bestilling af transport vha. online bookingsystem
 • Overvågning af din transport fra start til slut
 • Gratis SMS eller mailadvisering til dine kunder 

Ønsker du levering af farligt gods, så find information herom under transport af farlig gods. 

Priser for transport af gods

Transport af farligt gods

Schou-Danielsen Logistik A/S har mange års erfaring med fragt af farligt gods, som håndteres af vores uddannede chauffører med det nødvendige ADR farligt gods-bevis. Derudover er vores køretøjer godkendt til transport af ADR. ADR er et andet udtryk for farligt gods, som er et internationalt anerkendt begreb, der er udbredt i transportbranchen. Farligt gods udgør fx eksplosive og selvantændelige stoffer, brandfarlige væsker, ætsende og giftige stoffer. 

Vi både afhenter og leverer farligt gods for erhverv i hele Danmark, hvor hver eneste transport med farligt gods bliver nøje planlagt, og vi sætter høje krav til sikkerhed. Vi sørger bl.a. for;

 • Korrekt mærkning af godset og korrekt udfyldelse af transportdokumenter – vores kørselsledere og sikkerhedsansvarlige kan vejlede dine medarbejdere
 • Faste procedurer for tjek af sikkerhedsmateriel og -tilbehør. Det er lige fra øjenskyl til brandslukker
 • At dæktryk bliver målt for at forebygge punkteringer og dermed uheld på vejen

Du kan læse mere om vores transport af farligt gods og vores ADR procedurer her

Priser for transport af farligt gods

Farligt gods
Lastbil med medbringertruck fra SDL

Transport af lastbil med medbringertruck

Schou-Danielsen Logistik A/S leverer gods med medbringertruck over hele Danmark. Mange af vores lastbiler har medbringertruck monteret, og det betyder, at vi nemt kan levere på begrænset plads hos både erhverv og privat. Levering med medbringertruck er godt til gods, der kræver lidt mere end almindelig transport fra A til B. Vores medbringertruck gør leveringen fleksibel, effektiv og ikke mindst sikker. Du kan læse mere om vores lastbiler med medbringertruck her

SDL’s lastbiler med medbringertruck giver mange fordele;

 • Præcis levering. Godset kan læsses af på nøjagtig anvist plads
 • Perfekt til begrænset plads fx. byggeplads, baggård, landbrug, p-kælder eller privat ejendom
 • Fleksibilitet set ift. at leveringen ikke afhænger af frej eller truck hos modtageren 

Priser for transport af lastbil med medbringertruck

Vores priser varierer - så kontakt os og hør mere

Vores priser afhænger af mange forskellige faktorer, så kontakt os endelig på telefonnummer +45 70224455 eller udfyld formularen for at få en konkret pris. 

Kontakt os ved spørgsmål eller for råd og vejledning

Vi ønsker at hjælpe dig godt på vej med den bedst mulige løsning for din virksomhed. Så udfyld formularen eller kontakt vores fageksperter, som står klar til at besvare dine spørgsmål og vejlede dig til den bedste løsning for jer.

Ønsker du svar på andet end priser, så klik på knappen og udfyld formularen derunder. 

Leave this field blank
+

SDL må opbevare og behandle mine informationer. Jeg accepterer hermed SDL's privatlivspolitik, samt at SDL må kontakte mig.