SDL Express

Kurerservice: SDL Express 24/7/365

SDL Express er din landsdækkende kurer.

Vi leverer hastetransport af dine pakker og dit stykgods i Danmark og hele verden.

Hver dag – hele døgnet – året rundt.

Kurerkørsel, når behovet opstår

Du ringer til SDL Express, når dine pakker og dit pallegods skal hurtigt frem, nogle gange i sidste øjeblik. SDL Express er en del af Schou-Danielsen Logistik (SDL).

Med SDL Express får du:

  • Nem bestilling af kurerservice
  • Hastelevering af pakker og gods
  • Direkte leveringer uden omlæsning

Så nemt er det at bestille os til at køre for dig

  1. Du ringer eller skriver
  2. Vi aftaler afhentning, pris og levering
  3. Så nemt er det
SDL Express

Kurer til tjeneste

I en verden, der konstant er i bevægelse, er vi altid klar til at levere varen. Det betyder ikke noget for os, om du er en stor eller lille virksomhed. Det betyder heller ikke noget, om det drejer sig om små pakker, større paller eller adskillige paller; vi kan håndtere det meste.

Vi forstår vigtigheden af at dukke op og komme frem til tiden – også i pressede situationer.

Har jeg brug for en kurer?

Skal det gå hurtigt? Eller kan det vente en dag eller to? Hvis det kan, så behøver du nødvendigvis ikke vælge en kurer til at fragte dine ting. I stedet kan du vælge at benytte vores dag-til-dag-levering i SDL.

Kurer til hele verden

Udover levering med egne biler, eller sammen med faste dygtige samarbejdspartnere i hele Danmark, tilbyder vi også kurer til hele verden. Det sker i samarbejde med nogle af branchens bedste.

Hvad koster en kurer?

Det kommer an på flere ting. Vi arbejder både med timepris, fast pris og pris pr. kilometer. Det vigtigste er, at vi finder en løsning sammen, så du kan få fragtet dine ting, hurtigt.

Hvad er dit transportbehov?

Uanset om du er en lille eller en stor virksomhed, og uanset hvor ofte du har brug for transport, så finder vi en logistikløsning til dit behov. Det kan være, at du skal bruge en kurer  her og nu, eller at du kan vente en dag eller to. Det finder vi ud af sammen.

For når du vælger SDL, får du ikke ”kun” et transportfirma, der kører fra A til B. Du får en forlænget arm helt ud til din kunde – for vi leverer ”mere end transport”

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Send navn og nummer, og vi kontakter dig snarest.
Leave this field blank
+
SDL må opbevare og behandle mine informationer. Jeg accepterer hermed SDL's privatlivspolitik, samt at SDL må kontakte mig.