SDL - din pålidelige vognmand på Fyn

SDL er din pålidelige vognmand på Fyn. Fra vores hovedkvarter i Odense tilbyder vi professionel og pålidelig transport af gods og varer til, fra og ikke mindst på Fyn. Med vores mange års erfaring ved vi, hvordan man sikrer en sikker og effektiv transport af dine varer. Schou-Danielsen Logistik tilbyder fleksible løsninger, der passer til dine behov, og vi er klar til at hjælpe dig med at få dine varer fra A til B.

Hvilke former for transport kan man vælge hos SDL?

Når din virksomhed har gods, som skal transporteres, kan det foregå på flere måder, såfremt du vælger SDL som vognmand og transportpartner.

Har I farligt gods – eller ADR gods – som skal flyttes, så er SDL et oplagt valg, da vores chauffører er uddannet til dette, ligesom vi, som virksomhed, har alle nødvendige tilladelser til denne specialiserede opgavetype.

Skal godset leveres et sted, hvor pladsen er relativt lille eller skal det bare være praktisk og effektivt, så kan I booke en af vores lastbiler med medbringertruck. Det gør modtagelsen til en leg, da vores chauffør ankommer, hopper i medbringertruck’en og nemt afleverer godset.

Time- og kurérkørsel er også en mulighed, når du vælger os. Det er det, fordi vi, bedre end mange, ved, at der kan opstå situationer, hvor man akut har behov for levering af gods. Dermed dur det ikke at vente på en godstransport. Modtager skal bruge det NU!

SDL er godkendt til vejtransport af ADR gods

Søger du en vognmand på Fyn? Kontakt os i dag eller book selv!

Skal du bruge en god og pålidelig vognmand på Fyn, så får du altså mange gode muligheder ved at vælge Schou-Danielsen Logistik.

Vi tilbyder booking af transport på flere måder. Du er naturligvis velkommen til at ringe til os på +45 70 22 44 55 og aftale opgaven, men det nemmeste og hurtigste er nok at benytte vores gratis online bookingsystem, som gemmer dine virksomhedsinformationer og dermed gør det hurtigere at booke transport fremover. Du skal bare kontakte os for at få brugernavn, adgangskode og vejledning i brug.

Og du kan naturligvis følge forsendelsen hele vejen via Track n’ Trace.

Hvem kan benytte SDL?

Schou-Danielsen Logistik A/S har siden 2013 udført opgaver fra mange forskellige erhvervsvirksomheder uanset størrelse. Vi har altid tid til dig og lige så meget dialog i selve processen, som du kunne ønske. For os er din tryghed, sikkerhed og vilje til at lykkes i processen vigtige pejlemærker.

Ring til salgsdirektør Jens Fosvig og fortæl om dine fragtbehov. Så fortæller Jens til gengæld gerne, hvad SDL kan gøre for dig. Og vi laver gerne en logistikløsning, der er tilpasset jeres behov.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Send navn og nummer, og vi kontakter dig snarest.
Leave this field blank
+
SDL må opbevare og behandle mine informationer. Jeg accepterer hermed SDL's privatlivspolitik, samt at SDL må kontakte mig.